Kosmiska energier/frekvenser

Hypnos

2017-03-03 00:27 #0 av: Huygens

Vetenskapen vet inte hur hypnos fungerar. Vissa forskare ifrågasätter om det finns en definition av hypnos eller om fenomenet ens existerar.

Hypnos kan fungera som smärtlindring eller hjälpa folk sluta röka.

.

Det som slår mej med Karla Turners och Budd Hopkins beskrivningar av bortföranden, där grå varelser är aktiva, är att det verkar som om någon slags mekanism likadan som hypnos är i effekt.

Även metoder inom MKULTRA baserar sej delvis på hypnos.

Frågan är vad som sker under hypnos. Är det någon del av medvetandet som kopplas bort eller kopplas något externt in? I slutändan är frågan, vad är verkligheten?

Vad är medvetandet?

.

Hittade detta videoklipp (18 min) där en slips- och kostymchef blir hypnotiserad. Åskådarna är ett antal administrativa chefer på ett försäkringsbolag, troligen kollegor till den hypnotiserade chefen.

Lite frimurar- och Illuminati-light känsla ger allt videoklippet.

Man kan föreställa sej vad som händer om varelser kan kontrollera chefer som USAs president eller chefer för internationella banker och militärindustriföretag. Och om dessa personer i sin tur inte är icke-människor, står dom under kontroll av okända varelser?

Anmäl
2017-03-03 07:03 #1 av: Hukanson

Hypnos är en manipulation med människans balans mellan hennes köttsliga ego och hennes andliga kroppars oändlighet.

Vi är alla utomjordingar i den bemärkelsen att vi är egentligen... bara våra andliga kroppar och deras verklighet kan expandera i universum...därför får vi besök av kamrater och inte av främlingar.

Dolores Cannon blev ju världsberömd för att hon under hypnos utfrågade människor om deras utomjordiska erfarenheter och berättade om detta i böcker och videofilmer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-11 12:17 #2 av: Huygens

Inte riktigt hypnos, men påverkan på människor i alla fall. CIAs Stargate Project som delvis blivit offentligt, involverade även Uri Geller. En dag togs Uri Geller in i ett rum där en gris befann sej.

CIA-agenten sa åt Uri Geller att när agenterna kom tillbaks ville dom att grisen skulle vara död. Uri Geller blev livrädd, för han insåg att CIA ville att han skulle stoppa grisens hjärta, som är ganska likt ett människohjärta. Geller vägrade genomföra experimentet.

Anmäl
2017-03-29 17:22 #3 av: Huygens

En sk hypnoshund kan försätta folk i hypnotiskt tillstånd. Folk sätter sej i en cirkel och tittar på hunden. En efter en faller personerna i sömn.

Hypnodog i England.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.