Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Anslagstavlan Astrologi Dimensioner Drömmar & Framtidsvisioner Egna upplevelser E.T. / Utomjordiska raser Framtiden -2012 och efter Frågor inom ämnet söker svar Galaktiska Civilisationer/raser Humor & annat kul Indigo- och Kristallbarn Kanaliserade budskap Konst Video Musik Korncirklar Kosmiska energier/frekvenser Ljus & Upplysning Länk arkivet Musik Off Topic - Utanför ämnet Om sajten Paranormalt Planeter, Galaxer & Solsystem portaler Presentation av medlemmar Sci-Fi Snackis-tråden Nya rön The Ascension / Uppstigningen Tävling U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp Utomjordiskt Vetenskap Viktigt Övrigt Ny kategori
Off Topic - Utanför ämnet

I huvudet på en konspirationsteoretiker

2016-11-08 10:58 #0 av: Evisen

För någon månad sedan skrev tidningen Metro ett reportage om en kille som hade mycket att säga om konspirationsteoretiker. Jag tyckte det reportaget var rätt intressant.

Du kan läsa det här http://www.metro.se/nyheter/i-huvudet-pa-en-konspirationsteoretiker/EVHpiC!e2tF6na1HDPJg/


Anmäl
2016-11-08 14:08 #1 av: Hukanson

"En konspirationsteori är i grunden en teori som ..förklarar.. att någonting har skett till följd av en hemlig sammansvärjning mellan en grupp individer.  Det intressanta fenomenet är ju när det här tenderar till att bli nästan en hel världsåskådning och de olika konspirationsteorierna hakar i varandra."

Problemet med alla teorier som vill förklara något ligger ju i att bevisa att det är så.

Men visst känner vi oss själva som människor att det föreligger mycket troligt att det förekommer överenskommelser som hemlighålls...hemliga klubbar och föreningar och sammansvärjningar på alla nivåer...men i vilket syfte?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-11-08 23:20 #2 av: VSK

Ibland förgyller dessa människor min vardag lite extra mkt Glad

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.