Annons:
Etikettartiklar-solsystemet
Läst 4285 ggr
pson
1/14/08, 9:12 PM

Mars

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Mars - den röda planeten. Enligt mytologin även Ares, guden för krig, våld och ödeläggelse.

 Och som sedvanligt är den jordiska uppfattningen/mytologin tämligen ensidig och negativ, i det att Ares även var kavaljeren, älskaren och dansaren. Men invånarna på Mars är bekanta med den jordiska mytologin och är glada att kunna säga, att den enda formen för våldsamheter som försigår på Mars, är deras eviga kamp mot naturelementen.

 Denna kamp har utspelat sig sedan planeten Lucifera sprängde sig själv i luften, vilket förorsakade att Mars slungades ur sin bana. På den tiden var Mars utsatt för död och ödeläggelse, och det krävdes konstant försvar mot angrepp från Lucifera och "Rymd-pirater".

På Mars ses rester av stora civilisationer, och det är tydligt att planetens civilisationer har existerat här under lång tid. Utöver rester av tidigare civilisationer är planetens yta öde. Men planeten är inte utdöd. Det finns enorma chakt som leder in till plantens inre. All beboelse och industri ligger under planetens yta. De flesta stjärnskepp, som används av Konfederationen, tillverkas här.

Mars har en hög ålder, och civilisationen är mycket gammal. Men även om civilisationen är mycket gammal, är den ytterst vital och med en genomslagskraft, som har skapat ett folk och en ras, som kommer överleva i alla tider. Och jag kan försäkra läsarna om, att våra bröder och systrar på Mars inte är små gröna varelser med antenner på huvudet och utstickande ögon. De är långa, vackra och välbyggda - närmast atletiska, med blont hår. Även de är väldigt muntra och humoristiska.

På Mars arbetar alla människor, men de arbetar bara med det som de har lust till och är kvalificerade till. Arbetstiden rör sig om ca. 4 timmar. Resten av tiden är fördelad på familj och fritidsaktiviteter. Det är ett mycket harmoniskt folk, och det är ro, glädje och tillfredställdhet som härskar på Mars.

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

  

Av: -pson-

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('-pson-'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('-pson-', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-01-14
Annons:
pson
1/20/08, 4:43 PM
#1

Med tanke på igårkvälls syn vid Månen, så kan det vara kul att läsa det här…

Gahella
1/20/08, 5:23 PM
#2

Ja tack vännen. Tänkte på det att för någon månad sedan stod Venus i någon konjuktion till Mars !?DE skulle ta fram det oförlösta "kriget" och längtan efter kärlek och skönhet från oss.

[Mariann]
1/20/08, 5:32 PM
#3

Och Just nu är stenbocken i Pluto!!!! för 16 år tror jag det var…

Upp till toppen
Annons: